Gelecek Partisi’nde Davut başkan seçildi

Gelecek Partisi’nde Davut başkan seçildi

Gelecek Partisi’nde Davut başkan seçildi

 

Gelecek Partisi’nin Tirebolu ilçesi birinci olağan kongresi gerçekleşti ve partinin kurucu başkanı olan Hasan Davut, ilçe başkanlığına getirildi.

 

Tirebolu Belediyesi Düğün Salonunda yapılan kongreye Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçarslan da katıldı.

 

Kongrede konuşan Kılıçarslan, Türkiye’nin içine düştüğü ekonomik sıkıntıdan kurtulmanın yolunun, mevcut iktidarı göndermekten geçtiğine dikkat çekerek, “Hak, hukuk, adalet ve demokrasi için bu iktidardan kurtulmamız gerekir. Biz bu devletin sevdalıları olarak, hiçbir baskıdan yılmadan ve korkmadan yolumuza devam edeceğiz ve seçimle gelen Ak Parti iktidarını yine seçimle göndereceğiz. Önümüzdeki süreçte artık tek adamlık rejimi bitecek ve bu büyük millet Ak Parti’ye mahkum olmaktan kurtulacaktır” dedi.

 

Gelecek Partisi Tirebolu İlçe Kongresinde yapılan seçimler sonunda Hasan Davut, ilçe başkanlığına getirilirken; partinin ilçe yönetim kurulunu oluşturan isimler de belli oldu.

 

Buna göre; Hasan Davut başkanlığındaki yönetim kurulu, şu isimlerden oluştu:

 

Mustafa Özdemir, Yusuf İpek, Hamdi Yalçın, Mehmet Durmuşkaya, Yalçın Çiftçi, Semih Tozlu, Mehmet Aras, Şaban Kıbık, Ahmet Bayrak, Ali Çakmak, Sedat Hasbal, Suat Akın ve Selime Türk.