Fuat Köse’den Kültür Merkezi Müjdesi

Fuat Köse’den Kültür Merkezi Müjdesi

Fuat Köse’den Kültür Merkezi Müjdesi

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse her gittiği mahallede halkın yoğun sevgisi ve desteği ile karşılanıyor.

Sosyal Belediyecilik sloganı ile yola çıkan Köse’nin programları dolu dolu geçiyor.

Kale, Sultanselim, Kapu, Hacı Siyam, Samanlıkkıranı, Güre ve Yalı Mahallelerinde halkla kucaklaşan Köse, en önemli projelerinden biri olan Kültür Merkezi Projesinin müjdesini verdi.

Giresun’un uzun süredir ihtiyacı olan Kültür Merkezi ile ilgili hazırlanan projesini gittiği her mahallede anlatan Fuat Köse, Teyyaredüzü Mahallesindeki SGK arazisine yeni dönemde Kültür Merkezi yapacaklarını söyledi.

Proje ile ilgili açıklama yapan Fuat Köse; ‘’Giresun’a yepyeni bir kültür merkezi kazandıracağız. Komşu illerimize baktığımızda kültür merkezi sadece Giresun’da yok. Yerel seçimlerin hemen ardından bu projenin yapımına başlayarak şehrimiz için önemli bir eksikliği gidereceğiz. Çocuklarımıza gençlerimize ve her kesime hitap edecek projemiz, 3200 metrekare zemin alanı üzerine 3 kattan oluşup, içerisinde atölyeler, kütüphane, sergi salonları, 350 kişilik tiyatro salonu, kafe ve derslikler bulunduruyor. Projemizin içerisinde 550 araçlık otopark alanı mevcut. Etrafında yeşil alan, çocuk oyun alanları, açık hava tiyatrosu, bekleme ve dinlenme alanları olacak şekilde şehrimizin sanatsal ve kültürel gelişimine önemli katkı sağlayacak’’ dedi.

Köse projeye yerel seçimlerin hemen ardından başlanacağını söyledi.