Esnaf Odasından üyelere kolaylık

Esnaf Odasından üyelere kolaylık

Esnaf Odasından üyelere kolaylık

 

Şebinkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası'ndan yapılan açıklamada esnafların odaya olan aidat borçlarını 12 taksitte ödeyebileceğini bildirdi.

 

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Oktay Alp, Esnaflara yönelik, aidat borcunun taksitlendirilebileceğini belirterek, aidat borçlarının da ödemelerin odaya ait resmi internet sitesinden de ödemelerin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

 

Pandemi döneminden itibaren, esnafların ekonomik olarak güç dönemler geçirdiklerini aktaran Başkan Alp, "Bu dönemde, odamıza olan aidatlarını da ödeyemediler. Hali hazırda, ödenmeyen bu aidatlar için faiz işletilmekte ve bu borçların yasal takibi gerekmektedir. Esnaflarımıza borçlarını taksitlendirme imkânı sağladık. Karşılıklı anlayışla bu sorunu yasal süreçlere başvurmaksızın çözeceğimizi düşünüyorum ve bu konuda esnaflarımızı da mesaj yoluyla bilgilendirdik."

 

Yeni Şebinkarahisar'a açıklamalarda bulunan Alp, "Esnaflarımız, odamızın internet sitesinden TC kimlik numaraları ile borçlarını öğrenebilecek ve tüm kredi kartlarıyla web sitesi üzerinden ya da odaya ait POS cihazı aralığıyla borçlarını taksitle ödeme imkânına sahip olacak. Borcunu nakit ya da banka hesabına ödemek isteyen esnaflar da, aidat borçlarını Esnaf Odasının IBAN numarasına yatırabilecekler." dedi.

 

İNTERNET SİTESİ AKTİFLEŞTİRİLDİ

 

Odaya ait esmi internet sitelerinin ve sosyal medya hesaplarının da aktif hale getirdiklerini belirten Başkan Alp, esnafların, tüm soru, sorun ve önerilerini, odaya ait sebinkarahisaresnafodasi.org.tr adresinden gerçekleştirebileceklerini de aktardı.