CHP’li adaylardan beraberlik mesajı

CHP’li adaylardan beraberlik mesajı

CHP Tirebolu İlçe Teşkilatı’nda kongre heyecanı yaşanmaya başlandı. Merkez ve köy delege seçimlerini tamamlayan teşkilatta, ilçe başkanlığı seçimi için geri sayım başladı.

Tirebolu’da 8 mahalle için 28, 47 köy için 51 delegenin belirleneceği seçimler, Cuma ve Pazar günü kurulan sandıklarla belli olurken; ilçe başkanlığı için şimdiye kadar müracaatlarını yapmış olan 4 isim, kongreyle ilgili hazırlıklara koyuldu. Delege seçimleri öncesinde parti binasında bir araya gelen 4 aday, birlik ve beraberlik mesajları verirken; CHP’de yerleşmiş bulunan uzlaşma kültürü çerçevesinde birbirleriyle fikir yarışması içinde olacaklarını ve kongre sürecine şeffaf ve demokratik yöntemlerle hazırlanacaklarını belirtip, delegelerin teveccüh göstereceği adayın ilçe başkanı olacağını kaydettiler.

CHP’de Tirebolu İlçe Başkanlığı’na talip olan Mustafa Karadeniz, Kaya İhtiyaroğlu, Fatma İyice Öztürk ve Sırrı Durmuşkaya; kongre öncesi verdikleri mesajlarda, birlik ve beraberlikten yana olduklarını ve parti çatısı altında aldıkları görevi büyük bir aşkla yerine getireceklerini ifade ettiler.

Adaylar, “Biz, birlik ve beraberlik içinde halkımızın içinde bulunduğumuz durumda çıkış reçetesinin CHP’de olacağını göstereceğiz. Asla unutmuyoruz ki, Türkiye’nin umudu CHP’dir ve CHP’dedir” şeklinde ortak görüş içinde olduklarını bildirdiler.

Tirebolu CHP İlçe Teşkilatı’nda başkanlık seçimi 14 Aralık 2019 ila 27 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacak. Kongre tarihine kadar bakanlık için ortaya başka isimlerinde çıkabileceği öne sürüldü.