Tirebolu’dan fidan kampanyasına önemli destek

Tirebolu’dan fidan kampanyasına önemli destek

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün, Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle “Bugün Fidan, Yarın Nefes” sloganıyla tüm ülke genelinde gerçekleştirdiği fidan dikim etkinliğine Tirebolu da destek verdi.

Tirebolu Kaymakamı Salih Yüce, Belediye Başkanı Burhan Takır, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Yaşar Dikmen ile İl Genel Meclisi Üyeleri Murat Arslan ve Mehmet Şener’in de katılımıyla Özlü Köyünde gerçekleştirilen etkinlikte; ilçedeki daire amirleri ve Orman İşletme ve Fidanlık Şefliği yetkilileri de hazır bulundu. Köylülerin ve öğrencilerin de katıldığı etkinlikte, “11 Milyon Fidan Toprakla Buluşuyor” sloganı çerçevesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Özlü Köyünde yaklaşık 10 dönümlük alanda yapılan fidan dikim etkinliğinde Kaymakam Yüce ve Belediye Başkanı Takır, inceleme ve değerlendirmelerde bulunarak, “Devletimizin, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın bir projesi olan ‘Geleceğe Nefes’ adlı fidan dikim etkinliğine katkıda bulunmanın gururunu yaşıyoruz. Özlü Köyünde düzenlediğimiz bu etkinlikle Tirebolu’muz yeni ve çok anlamlı bir yeşil alana daha kavuşmuş olacak” şeklinde ifadeler kullandılar.