Çay fabrikasının son durumunu sordu!

Çay fabrikasının son durumunu sordu!

Çay fabrikasının son durumunu sordu!

 

İYİ Parti Tirebolu İlçe Başkanı Erdinç Bektaş, ilçeye yapılacağı açıklanan çay fabrikasının akıbetinin ne olduğunu sorarak, “İktidarın vatandaşları uyutması ve yalanları ne zaman bitecek?” dedi. 

 

Yaklaşık 5 yıl kadar önce iktidar yetkililerinin Tirebolu’ya çok sayıda kişinin istihdam edileceği çay fabrikası kurulacağını söylediklerini hatırlatan Bektaş, hükümetin ekonomi politikalarını eleştirip ülkenin uçuruma sürüklendiğini savundu. 

 

İYİ Parti İlçe Başkanı Bektaş, yetkililerin verdiği sözlerin hiçbir zaman yerine getirilmediğini ileri sürerek, Tirebolu’ya verilen çay fabrikası sözünün ne olduğunu sordu.

 

Başkan Bektaş, konuya ilişkin açıklamasında, “Tirebolu’ya millet bahçesi yapacağınıza, 5 yıl önce söz verdiğiniz çay fabrikasını yapsaydınız, çok sayıda genç iş sahibi olurdu. Seçim dönemlerinde ‘Sizi bu fabrikada işe alacağız’ diyerek gençlerden ve ailelerinden oy istediniz. Vatandaşı taşeron işçiliğe ve köleliğe mahkum ettiniz. Belli ki artık, söyleyecek yalanınız da kalmadı” şeklinde konuşarak, iktidar mensuplarına tepkisini dile getirdi.