Başkan Köse, Teşekkür Ziyaretlerine Sanayi Sitesinden Başladı

Başkan Köse, Teşekkür Ziyaretlerine Sanayi Sitesinden Başladı

Giresun'un sevilen ismi Fuat Köse, yerel seçimlerden zaferle çıkarak Giresun Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmanın mutluluğunu, yıllarını geçirdiği ve en büyük destekçisi olan Sanayi Sitesi'nde yaşadı.

Köse, Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek seçimlerde gösterilen büyük destek için teşekkürlerini iletti ve coşkuyla karşılandı. Kendisi de bir Sanayi Sitesi esnafı olan Köse, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Ben de sizlerin içerisinden geldim. Burada iş yeri sahibi oldum ve daha sonra siyaset yolumuzu açtı ve belediye başkanı koltuğuna oturdum. Bana tamirci çırağı yakıştırması yapıldı, ancak halkımız şahsımı belediye başkanlığına yakıştırdı ve gereken cevabı rekor bir oyla verdi. Biliyorum ki bana sizler de çok büyük destek verdiniz, hepinize teşekkür ediyorum. İşlerinizde de kolaylıklar diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum."

Seçim sürecinin tamamlanmasıyla artık Giresun'a hizmet mücadelesinin başladığını vurgulayan Köse, ayrım yapmadan tüm kesimlerin görüşünü alarak ortak akılla Giresun'u daha ileriye taşıma sözü verdi. Köse, Sanayi Sitesi ziyaretinde karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşarak, sohbet etti ve her zaman Sanayi Sitesi ve Giresun halkının yanında olacağını belirtti.

Sanayi Sitesi esnafları da, Köse'nin belediye başkanlığına seçilmesiyle gurur duyduklarını ifade ederek, desteklerini her zaman yanında olacaklarını belirttiler. "Sizin başkan seçilmenizde bizlerin de desteği oldu. Görevinizde başarılar diliyoruz. Her zaman yanındayız" diyerek Köse'ye olan güvenlerini dile getirdiler.