“Askıda Gıda” kampanyası ramazanda da devam ediyor

“Askıda Gıda” kampanyası ramazanda da devam ediyor

“Askıda Gıda” kampanyası ramazanda da devam ediyor

 

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen afetzedeler için Giresun Valiliği öncülüğünde uygulamaya konulan “Askıda Gıda” kampanyası ramazanda da devam ediyor.

 

Vali Enver Ünlü, ramazan ayı dolayısıyla “Askıda Gıda” kampanyası ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından bir kez daha destek çağrısında bulunarak “Haydi Giresun! En büyük iftar sofrasını gönüllerde kuralım! Mübarek Ramazan ayında da Valiliğimizle anlaşmalı marketlerden alacağınız 'askıda' ürünlerle deprem bölgesinden ilimize gelen kardeşlerimize destek olabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

 

Kampanya kapsamında ilgili afişlerin görüldüğü marketlerden Valiliğe teslim edilmek üzere afişteki ürünlerden istenildiği kadar satın alınarak marketlerde (emanete) bırakılabiliniyor. Valilik ile anlaşması olan marketlerden satın alınan ürünler görevlilerce marketlerden teslim alınarak depremzedelere ulaştırılıyor.

 

“Askıda Gıda” kampanyası kapsamında imzalanan protokol gereğince anlaşmalı iş yerlerinde, 15 Şubat – 23 Mart 2023 tarihleri arasında toplam 197 bin 535 lira değerinde ayni yardım toplandığı belirtilirken, toplanan ayni yardımlar anlaşmalı marketlerden teslim alınarak hem Giresun’da bulunan depremzedelere hem de deprem bölgesindeki depremzede vatandaşlara ulaştırılmaya devam ediyor.

 

Vali Ünlü, kampanyaya ilgi gösteren hayırseverler başta olmak üzere esnaflara, aralıksız çalışan personele ve tüm emeği geçenlere de teşekkür etti.