Ahmet Rasim Baş Okuluna spor malzemesi dağıtıldı

Ahmet Rasim Baş Okuluna spor malzemesi dağıtıldı

Ahmet Rasim Baş Okuluna spor malzemesi dağıtıldı

Giresun Valisi Enver Ünlü "Spor Aşkı Engel Tanımaz" projesi kapsamında özel eğitim okullarında farklı engel gruplarının kullanımına sunulmak üzere üretilen spor malzemelerinin dağıtıldığı törene katıldı.

Özel öğrenciler için Giresun’a gönderilen malzemelerin dağıtım törenine katılan Vali Ünlü, yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde yürütülen ve özel öğrencilerimizin hayata daha aktif katılabilmeleri için hazırlanan ‘Spor Aşkı Engel Tanımaz’ projesi kapsamında ilimize gönderilen spor malzemelerinin dağıtım törenindeyiz. Bu törenle; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde ilimize gönderilen spor malzemelerini 8 özel eğitim okulumuza teslim ediyoruz. Özel öğrencilerimizin bu imkânları en iyi şekilde değerlendirerek bizleri gururlandıracak nice başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Giresun’a “Spor Aşkı Engel Tanımaz” sloganıyla gönderilen malzemeler; Giresun Merkez Özel Eğitim İlkokul, Ortaokul ve Meslek Okulu  (1.2.3. Kademe), Merkez Şehit İsmail Bay Özel Eğitim Uygulama Okulu, Bulancak Şehit Naci Akçay Özel Eğitim Uygulama Okulu, Tirebolu Ahmet Rasim Baş Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Eynesil İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokuluna dağıtıldı.

 

Dağıtılan spor malzemeleri içerisinde; antrenman seti, atlama ipi, ayak ağırlık takımı, basketbol topu ve filesi, bocce seti, dambıl seti, dart seti, denge tahtası, futbol topu, goalball kalesi, filesi, maskesi ve topu, hulahop, koşu bandı, masa tenisi masası, filesi, raket takımı ve topu, pilates seti, sağlık topu seti, slalom takımı, step tahtası, basketbol potası, voleybol direk seti, voleybol filesi, voleybol topu, jimnastik minderi gibi malzemeler bulunuyor.