2828 yeni üye kampanyasına ilgi bekleniyor

2828 yeni üye kampanyasına ilgi bekleniyor

2828 yeni üye kampanyasına ilgi bekleniyor

 

Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid Yamak’ın seçildikten sonra kulübe gelir getirmek amacıyla başlattığı “Hedef 2828 yeni üye” kampanyasına ilgi bekleniyor.

 

Yeşil beyazlı kulüp yeni üye olmak isteyenlere yol gösterici tanıtımlar yaparak üye olmalarını kolaylaştırıyor. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan yol gösterici tanıtımlar ise şöyle:

 

PEKİ NASIL ÜYE OLABİLİRİM?

 

Masaüstü veya tüm mobil cihazların web tarayıcısından ‘www.giresunspor.com.tr’ adresine giriş yapın. Sağ üst bölümdeki menüden ‘Giresunspor Üyelik’ sekmesine tıklayın. Açılan sayfada üye girişi e-posta adresinizi ve şifrenizi yazarak giriş yap butonuna tıklayın. Eğer website üyeliğiniz yoksa alt bölümde bulunan ‘Üye Ol’ butonuna tıklayarak web sitemize üye olabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra üst menüde bulunan ‘Giresunspor Üyeliği’ne tıklayın. Üyelik başvuru formundaki bilgileri eksiksiz doldurup kaydet butonuna tıkladıktan sonra güvenli ödeme ekranında kart bilgilerinizi girip ödemenizi gerçekleştirerek başvurunuzu tamamlayın.

 

Ailemize hoş geldin. Artık sen de Giresunspor’un geleceğinde söz sahibisin. Üyelik ile ilgili tüm sorularınızı 0 501 028 19 67 numaralı Whatsapp hattımıza mesaj gönderebilir veya uyelik@giresunspor.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz. Daha güçlü bir Giresunspor için ‘Hedef 2828 Yeni Üye’ kampanyasına katıl kulübümüzle omuz omuza ol.