25 saat enkaz altında kalarak kolunu kaybeden çocuk, elektronik koluna kavuştu

25 saat enkaz altında kalarak kolunu kaybeden çocuk, elektronik koluna kavuştu

25 saat enkaz altında kalarak kolunu kaybeden çocuk, elektronik koluna kavuştu

Giresunlu hemşehrimiz Önder Kızıltaş, depremde enkaz altında kalarak kolunu kaybeden 13 yaşındaki çocuğun elektronik kolunu yaparak, memleketinin takımı Giresunspor'un da reklamını yaptı.

İstanbul'da sağlık sektöründe ticari faaliyetlerini sürdüren Giresun Bulancaklı hemşehrimiz Denge Ortopedi ve Proklinik ortaklarından Önder Kızıltaş, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremde memleketi Hatay'da 25 saat enkaz altında kalarak kolunu kaybeden 13 yaşındaki Semih Furkan Bilgili isimli gence elektronik protez kolunu denerken Giresunspor forması giydirerek memleketinin takımının reklamı yaptı.

İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bulunan şubeleriyle protez kol, bacak, tabanlık gibi ürünlerle sağlık sektöründe faaliyetini sürdüren hemşehrimiz Önder Kızıltaş, gazetemize yaptığı açıklamada, "6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını diliyoruz. Bu depremlerde uzuv kaybı yaşayan bir çok vatandaşımızı yaptığımız protezlerle hayata bağlamayı başardık. Şimdide yine bu depremde 25 saat enkaz altında kalarak kolunu kaybeden 13 yaşındaki Semih kardeşimize elektronik kol yaparak denemelerini yaptık. Gayet başarılı bir çalışma oldu. Ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaptığımız elektronik protez kolla Semih artık sol kolunu rahatlıkla kullanabilecek. Semih kardeşimize denemeler sırasında hiçbir zaman gönlümüzden düşmeyen Giresunsporumuzun formasını hediye ettim. Çok mutlu oldu ve hemen üzerine giydi. Semih kardeşimize bundan sonraki hayatında başarılar dilerken, Giresunsporumuza da başarı dileklerimi iletiyorum" dedi.