Yeniköy’deki iftara yoğun ilgi

Yeniköy’deki iftara yoğun ilgi

Tirebolu’nun en büyük mahallelerinden biri olan ve sokak etkinlikleriyle dikkat çeken Yeniköy Mahallesi’nde, bu yıl 3’üncüsü gerçekleşen sokak iftarı, yoğun ilgi gördü. Mahallenin organizatör  gençlerinden Osman Altay’ın, ilk kez muhtar olarak katıldığı etkinlik ayrı bir anlam kazanırken; “Bir Kap Fazla Yap” sloganıyla mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programında evlerden getirilen yemekler özel konuklarla birlikte yenildi.

Yeniköy Mahallesinde sokağa kurulan masalar iftar saatinden önce tıklım tıklım dolarken; bu yıl 3’üncüsü gerçekleşen etkinliğe Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır ile Cumhuriyet Başsavcısı Semih Şişe, Hakimler Erencan İşleyen ve Emrah Koçak, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cebeci de katıldı.

Yeniköy Mahallesinde bu yıl muhtar olarak göreve başlayan ve iftar programının organizesini bizzat üstlenen Osman Altay, iftar öncesinde yaptığı kısa konuşmada, tüm katılımcılara ve evlerinden yemek getirerek etkinliğe katkıda bulunanlara çok teşekkür ettiğini söyledi. Mahallede bu tür etkinliklerin bundan sonra geniş kapsamlı olarak yapılacağını da kaydeden Altay, bu yıl 3’üncüsü gerçekleşen etkinliğe yoğun katılım olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.