Yeni yılın ilk bebeklerine Ünlü’den altın

Yeni yılın ilk bebeklerine Ünlü’den altın

Yeni yılın ilk bebeklerine Ünlü’den altın

 

Giresun Valisi Enver Ünlü, 2022 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen iki bebeğe altın hediye ederek, uzun ömürler diledi.

 

Vali Ünlü, 2021 yılının son saatlerinde Giresun’da sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, çalışan personelin ve hastaların yeni yılını kutladı.

 

Yılbaşı gecesinde; Piraziz Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ve Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Vali Ünlü, sağlık personelleri ile tedavi gören hastaların yeni yıllarını kutlayarak, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Ünlü, ziyaretlerle ilgili yaptığı paylaşımda “Piraziz Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezinde 2022'yi nöbette karşılayan sağlık çalışanlarımızın yeni yılını tebrik ettik. Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanemizde sağlık çalışanlarımıza, çocuklarımıza ve değerli ailelerine 2022'de başarı, huzur, sağlık ve bolca sevgi diledik” dedi.

 

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2022 yılının ilk dakikalarında doğan Poyraz Efe ve Zümra adlı bebekleri de ziyaret eden Vali Ünlü, “Hoş geldin bebek. İlimizde yeni yılın ilk bebekleri olan Poyraz Efe ve Zümra'yı ziyaret ettik. Rabbimden vatana, millete ve ailelerine hayırlı bir evlat olmalarını diliyorum” diyerek, her iki bebeğe de hediye olarak altın taktı.