Yeni Dünya Vakfı Başkanı Göksu’dan ziyaretler

Yeni Dünya Vakfı Başkanı Göksu’dan ziyaretler

Yeni Dünya Vakfı Başkanı Göksu’dan ziyaretler

 

 

Yeni Dünya Vakfı (YDV) Başkan Mahmut Göksu, Giresun’da bazı ziyaretlerde bulundu.

 

YDV Giresun Şubesi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ve YDV Giresun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Kurt ile birlikte Giresun Valisi Enver Ünlü’yü ziyaret eden Başkan Göksu, vakfın Giresun dahil olmak üzere Türkiye’nin değişik bölgelerinde 18 temsilciliği bulunduğunu söyledi.

 

Yeni Dünya Vakfı’nın her yıl ülkemizde ve dünyanın değişik üniversitelerinde öğrenim gören binden fazla öğrenciye burs verdiği bilgisini aktaran Göksu, Vali Ünlü’ye teşekkür etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ünlü de eğitime sağladığı katkılardan dolayı vakıf yönetimine ve eğitime destek veren herkese teşekkür ederek, Başkan Göksu ve vakıf yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

EĞİTİM VE ÖĞRETİM FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Bu arada Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ile Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ve Giresun Şube Başkanı Mustafa Kemal Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu'nu ziyaret etti.

 

Öztürk ve Göksu, 2021-2022 eğittim öğretim 2. yarıyılının başarılı geçmesi temennisinde bulunarak, Müdür Tosunoğlu nezdinde tüm eğitim camiasına çalışmalarında başarılar diledi.

 

Müdür Ertuğrul Tosunoğlu da Milletvekili Öztürk ile Genel Başkan Göksu'nun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Giresun il genelinde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerine dair kısa bilgiler verdi.