Vali Ünlü’den yatırımlara sıkı takip

Vali Ünlü’den yatırımlara sıkı takip

Vali Ünlü’den yatırımlara sıkı takip

 

Giresun Valisi Enver Ünlü, “Tirebolu-Doğankent karayolunda inşa edilen köprümüz hızla tamamlanıyor. Altyapı çalışmalarımız için önemli bir lojistik destek sağlayan İl Özel İdaremize ait konkasör ve parke üretim tesislerinde incelemelerde bulunduk. Yapılan çalışmaların ve yatırımların sıkı takipçisi olacağız ve devam eden yatırımlarımızın biran önce tamamlanması için el birliği ile çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

 

Vali Ünlü, önceki günü Tirebolu ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Tirebolu Kaymakamlığına gerçekleştirdiği ziyareti sırasında hükümet konağı girişinde uygulamaya konulan HES kodu sorgulama işlemleri ile ilgili bilgi alarak, görevli Kaymakamlık personeline HES kodunu kontrol ettiren Vali Ünlü, “Toplum sağlığı için bu çok önemli bir uygulama, lütfen bu konuda hassasiyet gösterelim” diyerek uygulamanın imtiyazsız ve istisnasız olarak herkese uygulanmasını istedi.

Tirebolu Kaymakamı Cevat Gün ve Belediye Başkanı Burhan Takır’dan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler de alan Vali Ünlü, ilçeye yapılması planlanan yeni hükümet konağı, yapımı devam eden Tirebolu-Doğankent karayolundaki Muttab köprüsü ile Demirci Mahallesindeki İl Özel İdaresine ait kum-çakıl eleme, konkasör ve kilit parke tesislerinde de inceleme yapıp yetkililerden bilgi aldı.

 

Vali Ünlü, burada yaptığı açıklamada, “Önceliğimiz kalite ve güvenlik. İlimizde yapılan her çalışmanın adım adım takipçisi olmaya devam edeceğiz. Tirebolu-Doğankent karayolunun 12’nci kilometresinde inşa edilen köprümüz hızla tamamlanıyor. Altyapı çalışmalarımız için önemli bir lojistik destek sağlayan İl Özel İdaremize ait konkasör ve parke üretim tesislerinde incelemelerde bulunduk. Yapılan çalışmaların ve yatırımların sıkı takipçisi olacağız ve devam eden yatırımlarımızın biran önce tamamlanması için el birliği ile çalışmalarımızı devam ettireceğiz” ifadelerinde bulundu.