Umut Nayir ikide iki yaptı

Umut Nayir ikide iki yaptı

Umut Nayir ikide iki yaptı

 

Giresunspor’un forvet oyuncularından Umut Nayir son iki maçta da gol atarak takımına katkı sağlamayı sürdürüyor.

 

Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında sahaya ilk 11’de çıkan Umut Nayir, iki maçı da golle tamamladı.

 

Maçın 41’inci dakikasında Diabate’nin pasını gole çeviren Umut, bu sayıyla yeşil beyazlı forma altındaki 2’si kupa olmak üzere dördüncü golünü kaydetmiş oldu.

 

"MAÇI 2-2'YE GETİREBİLSEYDİK"

 

Öte yandan maçın ardından açıklamalarda bulunan Umut Nayir, Alanyaspor karşısında skoru 2-2'ye getirecek pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini söyledi.

 

Umut Nayir, “Aytemiz Alanyaspor yeni hocasının gelmesinin ardından ligin en organize oynayan takımlarından biri oldu. Geriden oyun kurarak çıkmak istediklerini biliyorduk. Önde baskı yaparken aldığımız risklerin de farkındaydık. Belki ilk beş dakikada yanlış baskı yaptık Doğru zamanda gidemememiz 2-0’a mal oldu. İç sahada bu bir gerginlik yarattı. Sonrasında pozisyonlar bulduk, golü de attık. İlk yarının sonlarında 2-2’yi bulabilsek maçın skoru farklı da olabilirdi. Son 3 haftadır zor durumdan geçiyoruz. Covid durumu, hastalar, milli takımda olanlar, cezalılar, sakatlıklar derken, oyuna girecek oyuncumuz bile olmuyor. Neredeyse değişiklik yapamadan maçları bitiriyoruz. Tam takım olduğumuzda bir nebze olsun toparlayacağımızı düşünüyorum” dedi.