Transfer tahtasını açamazsak işimiz daha da zorlaşacak!

Transfer tahtasını açamazsak işimiz daha da zorlaşacak!

Transfer tahtasını açamazsak işimiz daha da zorlaşacak!

Mehmet Birinci maç sonu değerlendirmelerde bulundu, Takımın şuan ki durumlarına dikkat çekti

Trendyol 1. Lig'in 17'nci haftasında deplasmanda Ümraniyespor'a 2-1 yenilen Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bizim durumumuz belli , devre arasında eğer transfer tahtasını açamazsak işimiz biraz zorlaşacak" ifadelerini kullandı.

Birinci, maçla ilgili değerlendirmeye başlamadan önce dün gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerle ilgili başsağlığında bulunarak, "Öncelikle dün hain saldırıda şehit olan askerlerimizin Allah mekanlarını cennet eylesin. Ailelerine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağolsun. Bu tip şeyler olunca maçları kazanmamız ya da kaybetmemiz umrumuzda değil. İnşallah devletimiz bunların üstesinden gelecek" şeklinde konuştu.

Genç bir takım olduklarına ve transfer yapamamalarına vurgu yapan Birinci, "Öncelikle hakem arkadaşı tebrik ediyorum, güzel bir maç yönetti. Ümraniyespor'u tebrik ediyorum. Bizim durumumuz belli, devre arasında eğer transfer tahtasını açamazsak işimiz biraz zorlaşacak. Takıma ilk geldiğimde yabancı arkadaşlar da vardı ve rahatlıkla 11 çıkarabiliyorduk. Ancak yabancı arkadaşlarımız ayrılınca ve sakatlıklar da olunca biz tamamen genç ve acemi bir takım gibi olduk. Transfer tahtasını eğer açamazsak terimizin son damlasına kadar savaşacağız, ancak bu durum gücümüz yettiği kadar oluyor" ifadelerini kullandı.