TİRDEF’ten, Başkan Takır’a ziyaret

TİRDEF’ten, Başkan Takır’a ziyaret

Tirebolu Dernekler Federasyonu (TİRDEF) Genel Başkanı Necdet Demirel ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Tirebolu’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

Tirebolu’da ilk ziyareti Belediye Başkanı Burhan Takır’a yapan TİRDEF heyeti, yeni başkana hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dilediler.

Başkan Takır’a, TİRDEF olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını bildiren TİRDEF’li yöneticiler, “Biz, ilçemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olarak her zaman Tirebolu’ya hizmet etmeyi ve ilçemizi daha iyi yerlerde görmeyi hedef edinen bir kurumuz. Tirebolu’nun gelişip kalkınmasında üzerimize düşeni yapmaktan geri durmayız. Biz, Tirebolu için varız ve siyaset üstü bir anlayışla ilçemize hizmet etmeye hazırız” şeklinde ifadeler kullandılar.

TİRDEF heyeti, daha sonra ilçedeki Eğitim ve Kültür Derneğini de ziyaret ederek, dernek yöneticileriyle bir süre görüş alışverişinde bulundular. TİRDEF’li yöneticiler, ilçedeki ziyaretlerini siyasi partilerle sürdürerek, Tirebolu üzerine fikir teatisi yaptılar.

TİRDEF Genel Başkanı Demirel, Tirebolu’da yaptıkları ziyaretlerden mutluluk duyduklarını belirterek, federasyon olarak Tirebolu için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını kaydetti.