TİRDEF’te, görev dağılımı yapıldı

TİRDEF’te, görev dağılımı yapıldı

TİRDEF’te, görev dağılımı yapıldı

 

Tirebolu Dernekler Federasyonu’nda (TİRDEF) 7’nci olağan kongrede İbrahim Aydın başkanlığında göreve seçilen üyeler, bir araya gelerek görev dağılımı yaptılar.

 

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ile Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve Belediye Encümen Üyesi Dilek Altay Şimşir’in de katıldığı toplantıda konuşan  TİRDEF Genel Başkanı İbrahim Aydın, tüm katılımcılarla, federasyonda bu zamana kadar görev alan tüm yöneticilere teşekkür ederek, TİRDEF olarak tek hedeflerinin Tirebolu’ya hizmet olduğunu söyledi.

 

TİRDEF’te, Aydın Öztürk başkan vekilliğine, Mehmet Okurlu başkan yardımcılığına, Seyhan Öztürk başkan yardımcısı ve genel koordinatörlüğe, Erdal Karadeniz genel sekreterliğe, Yalçın Altay genel muhasipliğe, Bülent Akça başkan yardımcısı ve Bursa Sorumlusu, Erdoğan Kara başkan yardımcısı ve Ankara Sorumlusu, Sedat Akyıldız başkan yardımcısı ve Tirebolu Sorumlusu ve Elif Ekiz de kadın kolları başkanlığına getirildi.

 

Öte yandan, TİRDEF’te ayrıca, Eğitim ve Bilim Komisyonu Başkanlığına Bahri Öztürk, Organizasyon ve İnceleme Komisyonu Başkanlığına Ali Kemal Kırtay, Tirebolu İş İnsanları Komisyonu Başkanlığına Ahmet Yılmaz, Medya ve Tanıtım Komisyonu Başkanlığına Alaattin Altay, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığına Utku Çak, Çevre ve Kültür Komisyonu Başkanlığına Osman Altay ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlıklarına da Nedim Yolcu, Erkan Kaya ile Ahmet Aydın gibi isimler seçildi.

 

Bu arada, Sadiye Tunalı, Havva Akgül, Birol Öztürk, İdris Aydın ve Emin Pek gibi isimler de yönetim kurulunda faal üye olarak yer aldılar.