Tatlı ve Şenlikoğlu’ndan Erdoğan’a konut teşekkürü

Tatlı ve Şenlikoğlu’ndan Erdoğan’a konut teşekkürü

Tatlı ve Şenlikoğlu’ndan Erdoğan’a konut teşekkürü

 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘İlk Evim’ projesi kapsamında TOKİ tarafından Giresun’a 1450 adet konut inşa edileceğini bildirdi.

 

Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, merkezde 1091, Görele Çavuşlu’da 96, Bulancak’ta 3. etap 200 ve Alucra’da ise 3. etap 63 olmak üzere toplamda 1450 adet konut yapılacağını ifade ederek, hayırlı olmasını diledi.

 

Konut projesi kapsamında 1450 konut ile Giresun’un 81 il içinde ilk sıralarda yer aldığını dile getiren Şenlikoğlu, “Vatandaşlarımız uygun fiyata konut sahibi olacak. Hiç evi olmayan vatandaş için önemli bir fırsat. Kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma imkanı sağlanacak. Diğer taraftan ucuz konut projesinin kira fiyatlarına da etkisi olacak. Bu dev projede emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut ve tüm paydaşlara teşekkürlerimi sunarım. Güçlü Türkiye’nin güçlü lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

TATLI: EN BÜYÜK SOSYAL KONUT ATILIMI

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı da projenin hayırlı olmasını dileyerek, şunları kaydetti:

 

“Bu proje Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en donanımlı sosyal konut atılımıdır. AK Parti sosyal devlet olmanın tüm gerekliliklerini yerine getirmeye devam ediyor. Önce millet diyoruz. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’, anlayışıyla hareket ediyoruz. Sosyal devlet olmanın bütün gereklerini yerine getiriyoruz. Yüzyılın konut projesi ‘İlk Evim’ tüm hemşerilerime hayırlı olsun. Bu devasa projeye desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.”