Milletvekili aday adaylarından üyelik

Milletvekili aday adaylarından üyelik

Milletvekili aday adaylarından üyelik

 

Bitexen Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid Yamak, Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili aday adaylarıyla biraraya geldi.

Çotanak Spor Kompleksi'nde "Giresunspor'un Geleceği İçin Hedef 2828 Yeni Üye" kampanyası kapsamında gerçekleştirilen toplantıya milletvekili aday adayları Halil İbrahim Önal, Cengiz Cindemir, Emrah Altıyaprak, Nazım Elmas, Mesut Aydın, Kerim Süral, Talat Çetiner ve Muhammer Kesik katıldılar.

 

Yönetim kurulu üyeleri Gökalp Kasapoğlu, Emrullah Ekiz, Ersin Sarıkaya, Osman Topal ve Erdinç Hıdımoğlu'nun da yer aldığı toplantıda Başkan Yamak, aday adaylarına kulübün yeni reklam alanları ve gelir getirici projeleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirerek destek istedi.

 

Toplantıya katılan Halil İbrahim Önal Altın Çotanak Üye, Mesut Aydın Gümüş Çotanak Üye, Cengiz Cindemir, Emrah Altıyaprak, Nazım Elmas, Kerim Süral ve Telat Çetiner ise Çotanak Üye olarak destek oldular. Toplantının ardından Yamak katılımcılara Giresunspor rozetlerini takarak kulübe göstermiş oldukları ilgi ve destek için teşekkür etti.