Kotan’dan, şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Kotan’dan, şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Kotan’dan, şehit aileleri ve gazilere ziyaret

 

 

Tirebolu Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, ilçenin kırsal kesiminde hayatlarını sürdüren şehit ailelerine ve gazilere ziyarette bulunarak, onlara devlet şefkatinin her zaman yanlarında olduklarını bir kez daha gösterdi.

 

İlçenin Kuzgun, Ketençukur ve Kuskunlu köylerini ziyaret eden Kaymakam Kotan, şehit aileleri ve gazilerle görüşerek, sorun ve taleplerini dinledi.

 

Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen ve onların sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Kotan, devlet olarak her zaman kendilerinin yanında olduklarını belirterek, “Şehit ailelerimiz, bizlere vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızın birer emanetidir. Biz, devlet olarak her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi ve bu ziyaretlerini bundan sonra da sürdüreceğini sözlerine ekledi.

 

Yaşamlarını köylerde sürdüren şehit aileleri ve gaziler de, Kaymakam Kotan’ın kendilerine yaptığı ziyaretten memnun kaldıklarını bildirerek, “Allah devletimizden ve kaymakamımızdan razı olsun. Bizleri yalnız bırakmayan ve sıkıntılarımıza ortak olan değerli kaymakamımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde ifadeler kullandılar.

 

Şehit aileleri ve gazi ziyaretlerinde Kaymakam Kotan’a; İlçe Emniyet Müdürü Hakan İbişoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Tolga Karagöz ile SYDV Müdürü Serdar Budakoğlu eşlik etti.