“KENDİ ÇIKARLARI İÇİN GİRESUNSPOR İSMİNİ KULLANIYORLAR”

“KENDİ ÇIKARLARI İÇİN GİRESUNSPOR İSMİNİ KULLANIYORLAR”

Giresunspor basın sözcüsü Ferhat Karademir, “Giresunspor’un haklarını çalmak isteyenlerle, Giresunspor’un haklarını korumak arasında büyük mücadele var. Kamuoyu her şeyi görüyor. Bazıları Giresunspor’u severmiş gibi görünüyor, ama aslında sevmiyorlar” dedi.

Karademir, yaptığı açıklamada, Giresunspor’daki öncelikli hedeflerinin kalıcı gelir olduğunu ancak bu konuda henüz bir gelişme yaşandığını belirtti.

“KAMPANYALARA DESTEK ÇOK AZ”

“Bu konuyu düzene sokamadığımız takdirde de kulübümüzü iyi günler beklemiyor” diyen Karademir, “ Türk futbolundaki bu sorun Giresunspor’da da ciddi bir şekilde hissediliyor. Bunu sürdürülebilir hale getirebilmemiz gerekiyor. SMS kampanyamız çok fazla rağbet görmüyor. Sürekli forma soruldu. Geç kaldık ama yeni formalar Çotanak Store’de satışa sunuldu. Ona da fazla rağbet yok. Giresunspor’un artık resmi bir youtube sayfası var ancak orada da doğru düzgün bir abone yok. Bir futbol şehri olarak bilinen Giresun’un takımına sosyal medyada bile ilgi yok. Sosyal medya hesaplarımızda bile bir hareket yok. Sosyal medya, forma satışı ve SMS kampanyası bizler için önemli. Tüm hemşehrilerimizden destek bekliyouz” ifadesinde bulundu.

“KENDİ ÇIKARLARI İÇİN GİRESUNSPOR İSMİNİ KULLANIYORLAR”

Giresunspor’u severmiş gibi görünenlerin olduğuna işaret eden Karademir, şunları kaydetti:

“Giresunspor’un haklarını çalmak isteyenlerle, Giresunspor’un haklarını korumak arasında büyük mücadele var. Kamuoyu her şeyi görüyor. Bazıları Giresunspor’u severmiş gibi görünüyor ama aslında sevmiyor. Kendi çıkarları için bu ismi kullananlar, bunu yapamayınca da bize saldırmaya çalışıyor. Bu takıma destek olanla köstek olanları kamuoyu bilecek. Giresunspor’a sahip çıkana yönetim de sahip çıkacaktır.”