Keleş’ten Çotanak taraftarlara teşekkür

Keleş’ten Çotanak taraftarlara teşekkür

Keleş’ten Çotanak taraftarlara teşekkür

 

Spor Toto Süper Ligin 17’nci haftanın açılış maçında Altay’ı 3-1 yenen GZT Giresunspo’un teknik direktörü Hakan Keleş, son haftalarda yakaladıkları çıkışlarının Adana Demirspor maçında sona ermesiyle morallerinin bozulduğunu ancak Altay maçıyla bunu telafi ettiklerini söyledi.

 

Keleş, Altay'ın da kötü bir gidişatı olduğunu ancak son iki deplasmanda puan kazandıklarını ifade ederek, “Deplasmanda iyi oynayan bir takım kötü gitmesine rağmen. Biz maça iyi başladık, ilk yarıda oyundan memnunum. Pozisyonlarımız var. Skoru da elde ettik. 3-0 olduktan sonra onu korumanın psikolojisiyle son dakikalarda biraz bir baskı yedik. Topladığımız 22 puan var, son 2 haftamız var ilk yarıda. Zor deplasmanlara gideceğiz.  Topladığımız kadar puan toplayıp, ikinci yarı yapacağımız takviyelerle bu ligde kalıcı olmak istiyoruz” dedi.

 

Taraftarların desteğine de teşekkür eden Keleş, “Bizi müthiş desteklediler, uzun zamandır buradayım böyle destek daha önceden vardı tabi ama bugünkü müthişti. Takımı müthiş ittiler, onlara da teşekkür etmek istiyorum. Tabii ki oyuncularım, eksik oyuncularımız olmasına rağmen oynayan oyuncularımız onların yokluklarını aratmadılar. Takıma müthiş bir katkı sağladılar. İyi bir takım olma yolunda devam ediyoruz” diye konuştu.