Kavga değil hizmet istiyoruz

Kavga değil hizmet istiyoruz

Ekonomideki yaşanan sıkıntılar ve Giresun’daki yatırımların durması noktasına geldiği, üreticinin fındığının para etmediği bu günlerde Şenlikoğlu’nun bu tartışma içine girmesi ise dikkat çekti.

Şenlikoğlu, açıklamasında, “CHP’li Giresun Belediye Başkanı’nın 10 yıllık Belediye Başkanlığı süresince, billboardlara ve reklam panolarına asacak hizmetinin bulunmadığı, belediye başkanın yeni belediye başkanı olacakmış gibi, sadece kendi fotoğraflarını sergilemesi, hizmet üretilmediğinin ilanıdır. Oysa bu dönem artık CHP’li belediyenin kendilerine Giresunlumuz tarafından verilen yetkiyi ve imkanları nasıl ve ne şekilde kullandığının halkımıza anlatılması gereken dönemdir” dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun halkın içine çıkamadığını ileri süren Şenlikoğlu, “CHP’li teşkilatlar, Belediyenin elle tutulur herhangi bir hizmeti olmadığından topu iktidara atarak, yapılmayan hizmetlere gerekçe bulmaya çalışmaktadırlar” ifadesinde bulundu.

“GİRESUN’DAKİ YATIRIMLAR DURMA NOKTASINA GELDİ”

Giresun’daki yatırımların durma noktasına geldiği bugünlerde, iktidarın başarılı çalışmaları olduğunu kaydeden Şenlikoğlu, “AK Parti 16 yıllık iktidar dönemin de gece gündüz demeden hizmet aşkıyla, gayretle çalışıyor. Partimizin yurt genelinde olduğu gibi Giresun’umuzda da yaptığı başarılı çalışmalar halkın nezdinde her seçimde ödüllendiriliyor. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühe de layık olmaya çalışıyoruz. Maalesef CHP Yöneticileri bu durumlara alışık olmadığı için 16 yıldır başarımızı hazımsızlıkla karşılıyorlar” diye belirtti.

“ÖZEL İDAREDE BORÇ 100 MİLYONU GEÇTİ, BORÇLARI ÖDEYEMİYOR”

İl Özel İdaresi’nin 100 milyonun üzerinde borçlu olduğu, 20 milyon lira daha borç alacağının açıklanmasının ardından bütün kurumların da alacaklı olduğunun bilindiği bugünlerde belediyenin maaş ödeyememesine değinen Şenlikoğlu, şöyle devam etti:

“Bir süre önce CHP’li Belediye Başkanının maaşları ödeyemediğini, belediyenin ciddi bir borç batağında olduğunu, bu durumdaki bir belediyenin de hizmet yapmayı ikinci plana iterek artık günü kurtarmanın hesabı içerisinde olduğunu söylemiştik. Görüyoruz ki bu konuda kamuoyunu aydınlatıcı hiçbir açıklama gelmediği gibi, CHP’li yöneticiler orta sahada top çevirmeye devam ediyorlar.

ATATÜRK LİSESİNİN YANINA YAPILACAK KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATI ERTELENDİ

Belediye Başkanı, Belediye Meclis Toplantısında kültür sitesinin kendileri tarafından ihaleye çıkarıldığını fakat kimsenin ihaleye girmediğini beyan ederek Belediyenin ekonomik olarak çöküşünü bizzat kendisi itiraf etmiştir. Fiyasko bir yönetim anlayışıyla Giresun Belediyesini yönetmeye çalışan CHP’li Belediyeyi görmeyen CHP’liler AK Parti Belediyeciliğini eleştirerek halkı kandırmaya çalışmaktadırlar.”