Karneler Kaymakam Kotan’dan

Karneler Kaymakam Kotan’dan

Karneler Kaymakam Kotan’dan

 

2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi sona erdi. 2 hafta sürecek olan birinci yarıyıl 7 Şubat’ta bitecek. Bilindiği gibi, yurt çapındaki tüm örgün eğitim kurumlarında 2021-2022 dönemi 6 Eylül 2021’de başlamıştı.

 

Yarıyıl tatili nedeniyle Tirebolu’daki okullarda karne dağıtım töreni düzenlendi. İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, tüm okulları temsilen Sakarya İlkokulu’nda düzenlenen törene katılırken; minik öğrencilere karne dağıttı ve onların sevincine ortak oldu.

 

Sakarya İlkokulu’ndaki karne dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz ile birlikte katılan Kaymakam Kotan, tek tek sınıflara girerek, öğrencilere karnelerini verdi.

 

Öğrencilere tatil için tavsiyelerde bulunan Kaymakam Kotan, ilçede tatile giren tüm öğrencilere de seslenerek, onlardan 2 haftalık süre içinde bol bol kitap okumalarını istedi. Tören sonunda ilçedeki tüm öğretmenlere ve öğrencilere iyi tatiller dileğinde de bulunan Kaymakam Kotan, okullarda ikinci yarıyılın daha başarılı bir şekilde geçmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.