İyi tatiller!

İyi tatiller!

İyi tatiller!

 

Giresun’da örgün eğitim kurumlarında 5 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayan ve 16 Haziran 2023 Cuma günü sona eren “2022–2023 Eğitim Öğretim Yılı” nedeniyle karne dağıtım törenleri gerçekleştirildi.

 

Giresun Çotanak İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali Enver Ünlü, sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini verdi.

 

Vali Ünlü, Çotanak İlkokulunda gerçekleştirilen programın ardından Dereli Kurtulmuş İlkokulundaki karne dağıtım törenine de katıldı.

 

VALİ ÜNLÜ: “HER KARNE AYRI BİR MUTLULUK, AYRI BİR HEYECAN”

 

Vali Ünlü, Çotanak İlkokulundaki karne dağıtım töreninin ardından, “Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise. Her karne ayrı bir mutluluk, ayrı bir heyecan. Bugünü dört gözle bekleyen sevgili öğrencilerimizin eşsiz sevincine ortak olduk. Rabbim bahtları açık eylesin. İyi tatiller çocuklar. Dönemin son ders zili çalarken çocuklarımızla birlikteydik.Ne kadar büyüsek de tahta sıralara tekrar oturunca anlıyoruz ki o küçük gülen gözlerden, ince ruhlardan, okul kokusundan ve karşılıksız sevgiden gelen huzurun eşi benzeri yok.Notları ne olursa olsun 2022-2023 eğitim-öğretim yılını tamamlayarak başarılarını karneleriyle taçlandıran tüm öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

 

"KÜÇÜK KALPLERİN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTIK"

 

Vali Ünlü, Dereli Kurtulmuş İlkokulunda gerçekleştirilen karne töreniyle ilgili de, "Güzel ilçemizin güzel köyünde küçük kalplerin karne heyecanını paylaştık. Şimdi doyasıya eğlenmenin, resim yapmanın, oyun oynamanın; kuşlarla, çiçeklerle konuşmanın ve kitap okumanın tam vakti" ifadelerini kullandı.

 

Karne dağıtım törenlerine; Vali Enver Ünlü, Vali Yardımcısı Nurullah Cemil Erciyas, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, şube müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.