Espiye Belediyesinden sosyal hizmetlere yer tahsisi

Espiye Belediyesinden sosyal hizmetlere yer tahsisi

Espiye Belediyesinden sosyal hizmetlere yer tahsisi

 

 

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, “İlçemiz Adnan Menderes Bulvarı 126 numarada bulunan Belediye Ek Hizmet binasının 3’üncü kat 4 numaralı bağımsız bölümü Giresun Valiliği Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile yapılan protokol ile 10 yıllığına Espiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne tahsis edilmiştir” dedi.

 

Karadere, Giresun Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Modaoğlu ile birlikte sosyal hizmetlere tahsis edilen merkezin protokolünü imzaladıklarını belirterek, ilçeye hayırlı olmasını diledi.

 

Sosyal hizmet merkezlerinin ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, sosyal hizmet müdahalesini ve takibini gerçekleştiren kurumlar olduğunu kaydeden Karadere, şu açıklamayı yaptı:

 

“Vatandaşların hizmetlere erişimini kolaylaştırmak, taleplerini yerinde ve daha hızlı karşılayabilmek amacıyla çok yakın tarihte Espiye Sosyal Hizmet Merkezimiz faaliyetlerine başlayacaktır. Vatandaşlarımız engelli, evde bakım ücreti, sosyal ve ekonomik destek, doğum yardımı, huzurevi, özel bakım merkezi ve danışmanlık hizmeti işlemleri ile ilgili talepleri için Espiye Belediyesi Ek Hizmet binasında hizmet verecek olan Espiye Sosyal Hizmet Merkezimize başvuru yapabileceklerdir.

 

İlçemiz Adnan Menderes Bulvarı 126 numarada bulunan Belediye Ek Hizmet binasının 3. kat 4 numaralı bağımsız bölümü Giresun Valiliği Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile yapılan protokol ile 10 yıllığına Espiye Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne tahsis edilmiştir.

Belediyemiz ile Giresun Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Modaoğlu arasında imzalanmış protokol ile ilçemize kazandırılan sosyal hizmetler müdürlüğü hayırlı olsun.”