Bozbağ: “Giresunspor için hiçbir şeyden kaçmadım”

Bozbağ: “Giresunspor için hiçbir şeyden kaçmadım”

Bozbağ: “Giresunspor için hiçbir şeyden kaçmadım”

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, “Giresunspor’un başarısı ve geleceği için hiçbir şeyden kaçmadım, kaçmamda” dedi.

Bir süredir Ankara’da hasta olan ablasının yanında bulunan Bozbağ, Yeşil Çotanak Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

Son günlerde konuşulanların ve yaşananların farkında olduğunu aktaran Bozbağ, “Her şeyin farkındayım. Giresun’a geldiğimde her şeyi anlatacağım. Yaşanan bu krizde ayakta kalmaya çalışıyoruz. Memleketimiz için memleketimizin takımını ayakta tutmaya çalışıyoruz çünkü görevimiz bu. Ama bu yaşananlar hiç kolay değil” diye belirtti.

Giresunspor’u çok zor günlerde aldıklarını ve ekonomisini sağlam temeller üzerine oturttuklarını ifade eden Bozbağ, “Buralara kolay gelinmedi. Bankalar kredi vermezken insanlar ekonomik sıkıntı içerisinde cebelleşirken ve ekonomik darboğazdan geçerken bunları yaşıyoruz. Kimseye yük olmamaya çalışıyoruz. Bu kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Biz şerefimizle, namusumuzla bu takımı buralara getirdik. Bu takıma zarar verecek en son kişi de ben ve yönetim kurulumdaki arkadaşlarımdır. Bizler Giresunspor’un başarısı ve geleceği için hiçbir şeyden kaçmadık, bundan sonra da kaçmayız” açıklamasını yaptı.

“Sportif başarı veya başarısızlık her dönem olabilir. Önemli olan kulübü ayakta tutmaktır” diyen Bozbağ, ayrıca şunları kaydetti:

“Giresunspor buralara kolay gelmedi. Kolay da pes etmez. Tüm kulüpler can derdinde ve ayakta kalmaya çalışıyorlar. Biz de takımımızı ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de kimseden alkış beklemiyoruz. Memleketimiz için memleketimizin takımını ayakta tutmaya çalışıyoruz çünkü görevimiz bu. Ben ve arkadaşlarım 8 önce Giresunspor’u 52 kişinin oyu ile aldık. Hiçbir şeyden kaçmadık, korkmadık. Bundan sonrada kaçacak ve korkacak değiliz.”

Bozbağ, Giresun’a döndüğünde yapacağı basın toplantısı ile çok daha fazla konulara değineceğini ve bir çok konunun daha da netlik kazanacağını sözlerine ekledi.