Bektaş'tan Belediyeye tepki: Pazarcıların hayatı tehlikede!

Bektaş'tan Belediyeye tepki: Pazarcıların hayatı tehlikede!

Bektaş'tan Belediyeye tepki: Pazarcıların hayatı tehlikede!

“Birçok kadın esnafımızın da yer aldığı pazaryerinin güvenliği konusunda Belediye ve emniyet birimlerini göreve davet ediyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, “Pazaryeri kenarında gündüz vakitlerinde dahi alkol alan kişilerin çevreye rahatsızlık verdiklerini, sataşmalar yaşandığını ifade eden pazarcılarımız durumu Belediye Başkanına bildirmelerine rağmen, sonuç alınamadığını da tarafımıza ifade etmişlerdir” dedi.

Bektaş, yaptığı açıklamada, Malpazarı mevkiindeki pazarcı esnaflarını ziyaret ederek, sorunlarını dinlediklerini belirtti.

Seyyar Satıcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret ederek esnaflarla biraraya geldiklerini aktaran Bektaş, “Ziyaretimizde altyapı sorunlarının yanında güvenlikle ilgili talepler de tarafımıza iletilmiştir. Pazaryeri kenarında gündüz vakitlerinde dahi alkol alan kişilerin çevreye rahatsızlık verdiklerini, sataşmalar yaşandığını ifade eden pazarcılarımız durumu Belediye Başkanına bildirmelerine rağmen, sonuç alınamadığını da tarafımıza ifade etmişlerdir. Hatta ziyaretimiz sırasında bu duruma bizler de şahit olduk. Birçok kadın esnafımızın da yer aldığı pazaryerinin güvenliği konusunda Belediye ve emniyet birimlerini göreve davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.