Badmintonda birincilik kıl payı kaçtı

Badmintonda birincilik kıl payı kaçtı

Badmintonda birincilik kıl payı kaçtı

 

 

Giresun’da okul sporları kapsamında ortaokullar arasında düzenlenen Badminton Yarışması’nda Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan Ortaokulu, erkekler kategorisinde il ikincisi oldu.

 

Şampiyona finaline İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yılmaz ile H. Avni Alparslan İlk ve Ortaokulu Müdürü Ömer Göbel ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyesi Osman Ural da katıldı.

 

Giresun’daki şampiyonaya Beden Eğitimi Öğretmeni Selim İleri nezaretinde katılan Şehit Binbaşı H. Avni Alparslan Ortaokulu, birinciliği kıl payı ev sahibi okul Aksu Şehit Hakan Gemici Ortaokulu’na kaptırırken, az bir farkla il ikincisi oldu. Erkekler kategorisinde Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu üçüncülüğü elde ederken, Giresun Mithatpaşa Ortaokulu da dördüncü sırayı aldı.

 

Aksu Şehit Hakan Gemici Ortaokulu Salonunda gerçekleşen Badminton Şampiyonası’nda kızlar kategorisinde ise Gedikkaya Ortaokulu il birincisi olurken; Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu ikinci, Aksu Şehit Hakan Gemici Ortaokulu üçüncü ve Mithatpaşa Ortaokulu da dördüncü sırayı elde etti.

 

Yarışmada dereceye giren okullara Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut tarafından kupa ve madalyalar verildi.