Yamak'a gurbetçilerden yoğun ilgi

Yamak'a gurbetçilerden yoğun ilgi

Yamak'a gurbetçilerden yoğun ilgi

 

Giresunspor Kulübü Başkanı Nahid Yamak, yeşil beyazlı kulübün geleceğine yönelik önemli adımlar atmak amacıyla gittiği Almanya’da temaslarını sürdürdü.

 

Giresun’dan binlerce kilometre uzakta kalbi Giresunspor için atan hemşehrileriyle bir araya gelen Yamak, gurbetçilere Giresunspor’da hayata geçirmeyi düşündükleri projeler hakkında bilgiler verip, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

Yamak’a Almanya’daki Giresunspor taraftarları gittiği her yerde çok yoğun ilgi gösterirken Mülheim 97 takımının da maçını takip etti.

 

Yamak, maçla ilgili, “Oberliga'ya yükselme mücadelesinde, hemşerilerimiz Celal Çetinkaya'nın başkanlığını, İbrahim Toptaş'ın başkan vekilliğini yaptığı Mülheim 97'ye destek olmak için stadyumdaki yerimizi aldık” ifadelerini kullandı.

 

Almanya’daki temaslarında daha önce Bremen'de bulunan Kapadokya Restaurant ve daha sonra da Teknik Direktör İrfan Buz ile Mulheim Giresunlular Derneğinde Giresunspor sevdalılarıyla biraraya gelen Yamak’ın, ziyaretlerini birkaç güne tamamlayıp Giresun’a dönmesi bekleniyor.