KARABIÇAK: HALKIMIZIN İSTEDİĞİ OLACAK

KARABIÇAK: HALKIMIZIN İSTEDİĞİ OLACAK

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, yeni dönemle ve önümüzdeki 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleriyle alakalı tespitlerde bulunarak açıklamalarda bulundu.

Başkan Karabıçak, "Öncelikle tekrar aday gösterilmem hasebiyle şahsıma gösterilen ilgi, alaka ve teveccühe çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Elbette ki gerek belediye başkanlığı gerekse siyasi birçok farklı görevlere arkadaşlarımız talip olabilirler. Bu herkesin en doğal hakkıdır. Biz bu süreçte kimseyi incitmemeye gayret gösterdik. Partimizin ruhuna ve halkımızın bizden beklediği bir olgunlukla bu sürecin sonuçlanmasına katkı sunduk. Nihayetinde genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın onayı ve imzası ile aday olarak halkımızın tekrar huzuruna çıkıyoruz. Bundan sonraki süreçte hep birlikte tüm aday adayı kardeşlerimizle ve siyasi görevlere talip olan gönüldaşlarımızla ilçemize en güzel hizmetleri yapmak için bir dava şuuru ile gayret göstereceğiz. Benim bundan en ufak bir şüphem yok. Ak Parti kendi ikbal ve ihtiraslarını öncelikler haline getirme siyasetinin olduğu bir siyasi hareket değildir. Biz tüm arkadaşlarımızla ‘Hizmet Nimettir’ ve ‘Halka hizmet Hakka hizmettir’ prensipleriyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yaklaşan 31 Mart Mahalli Seçimlerinde gözlerin çevrildiği diğer bir konuda gerek belediye meclisi üyelikleri gerekse il genel meclisi üyeliklerinde kimlerin olacakları konusuyla ilgili de Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak şunları kaydetti:

“İlçemizin farklı bölgelerinden farklı kişilerle diyalog kurmamız elbette ki olacaktır. Biz ilçe başkanımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, seçim koordinasyon birimimiz ve başkanlığımız ile çalışmalarımızı sürdürüyor, Her kesimin görüş ve önerilerini dinlemeye devam ediyoruz. Halkımızın ve seçmenlerimizin taleplerini ciddiyetle irdeleyeceğiz. Milletin talepleri doğrultusunda çalışmalar yürütüyoruz.”

PROJELERİMİZ YİNE ÇOK KONUŞULACAK

Yeni dönemdeki çalışma ve proje-yatırımlar için ipuçları veren başarılı başkan Karabıçak sözlerini şu ifadeler le tamamladı:

"Tirebolu’nun her sorununu çözmek için gayretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Vaatlerimizden neleri yaptıklarımızı, devam eden projelerimizi ve vaatlerimiz haricinde hayata geçirdiğimiz proje ve yatırımları sizlere sunacağız. Henüz yatırıma dönüşmeyen projelerimizin ne aşamada olduklarını kamuoyuyla paylaşacağız. Yeni dönemdeki çok önemli yatırım ve projelerimiz hakkında bilgiler sunacağız. Biz yalan, dolan, çamur at izi kalsın siyasetine bulaşmayacağız. Biz hak ve hakikat yolculuğumuza halkımızla birlikte devam edeceğiz. Tüm Tirebolu’nun başkanı olma sevdamızdan ve Tirebolu aşkımızdan asla taviz vermeyeceğiz. İnşallah ilerleyen günlerde yeni açıklamalarımız olacaktır."