Kalpar şimdilik Denizlispor’u düşünüyor

Kalpar şimdilik Denizlispor’u düşünüyor

Kalpar şimdilik Denizlispor’u düşünüyor

Giresunspor’un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, “Şu an bizim için en önemli maç Denizlispor maçı olacak ve ondan sonra içeride oynayacağımız Gaziantep maçı olacak” dedi.

Kalpar, yaptığı açıklamada, Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini ve şimdilik sadece o maçı düşündüklerini belirtti.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 4-0’lık skorla kazanılan Karabükspor maçının kazanılması gerektiğini ifade eden Kalpar, “Alınacak 3 puan çok önemli ve değerliydi dolayısıyla oyuncularım ilk yarı zorlanmamıza rağmen 4-0 gibi net bir skorla 3 puanı hanemize yazdırmış olduk” diye hatırlattı.

Kalpar, gün geçtikçe her maç üzerine koyarak gittiklerini dile getirerek, açıklamasına şöyle devam etti:

“En azından mücadele, arzu ve istek açısından kazanma isteğini daha fazla sahaya yansıtma açısından olumlu yöne doğru pozitif bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Geri kalan maçlarımız var, bu maçlarda asgari alabileceğimiz en yüksek puanı almamız gerekiyor diye düşünüyorum. Elimizde bulunan futbolculardan en iyi şekilde faydalanmaya çalışıyoruz, bundan sonrada faydalanacağız.”

“Şu an bizim için en önemli maç Denizlispor maçı olacak ve ondan sonra içeride oynayacağımız Gaziantep maçı olacak” diyen Kalpar, sakatlıklarla ilgili de şunları söyledi:

“Sakat oyuncular için şu ana kadar net bilgi gelemedi ama bundan sonra gelen bilgileri değerlendiririz. Hafif sakat oyuncularımız var bu arayı da özellikle tedavileri için geçiriyorlar. Bizimle idmana katıldıkları zaman onların durumunu görürüz. Bir daha sakatlanmaması çalışmalarımızı o doğrultuda değerlendiririz ve bize faydalık olacak bir oyuncumuz varsa da ondan faydalanırız.”