Kalpar: “Mücadelenin karşılığı mağlup olmamalıydı”

Kalpar: “Mücadelenin karşılığı mağlup olmamalıydı”

Kalpar: “Mücadelenin karşılığı mağlup olmamalıydı”

Spor Toto 1’inci Lig’de haftanın son maçında lider Gençlerbirliği’ne şanssız bir gol ile sahadan mağlubiyetle ayrılan Giresunspor’da üzüntü hakim.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Bir tane hatadan yemiş olduğumuz golle mağlup olduk. İyi mücadele eden takım görünümündeydik bugün ve bu mücadelenin karşılığında da mağlup olmamamız gerekiyordu, böyle basit gol yemememiz gerekiyordu” dedi.

Kalpar, “Kazanmak için geldik. Çok iyi mücadelede etmemiz gerekiyordu, onu yaptık. Bizim de çok büyük eksikliklerimiz var oyuncu olarak ama yine de oyuncularım puan alacak çok şey yapmadı. Bir tane hatadan yemiş olduğumuz golle mağlup olduk. İyi mücadele eden takım görünümündeydik bugün ve bu mücadelenin karşılığında da mağlup olmamamız gerekiyordu, böyle basit gol yemememiz gerekiyordu. Ama futbolda bu vardır, ben oyuncularımın mücadelesinden inanıyorum ki bugün kaybettiler, yarın kazanırlar. Eksiklerimizi de bir an önce kadromuza katabilirsek daha iyi takım olacağız” ifadelerini kullandı.