Halk eğitimden YKS’ye hazırlık kursu

Halk eğitimden YKS’ye hazırlık kursu

Halk eğitimden YKS’ye hazırlık kursu

 

Tirebolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 12’nci sınıftan mezun olan öğrenciler için Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) açılacağını duyurdu.

 

Müdürlük yetkilileri, söz konusu kurs için başvuruların 24-30 Ağustos tarihleri arasında E-Kurs modülü üzerinden tarafından yapılacağını belirtirlerken; bu hizmetten yararlanmak isteyen öğrencilerin detaylı bilgi için Tirebolu İlçe Halk Eğitim Merkezi’ne başvurmaları gerektiğini bildirdiler.

 

Söz konusu kurslarla ilgili olarak şematik bir değerlendirme yapan Tirebolu İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Hamzaoğlu, öğrenci başvurularının 24-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacağını belirterek, 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında kurs sınıflarının oluşturulacağını ve 6 Eylül 2021 tarihinden itibaren de kursların başlayacağını aktarırken; bu kursların bitim tarihinin de 10 Haziran 2022 olduğunu kaydetti.

 

Öte yandan, Tirebolu Halk Eğitim Merkezi’ne kurslar için alınacak öğretmen başvurularının da 20-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklandı.