Gurbetteki Tirebolulardan başkana güvenoyu

Gurbetteki Tirebolulardan başkana güvenoyu

Gurbetteki Tirebolulardan başkana güvenoyu

 

 

Bursa Tirebolulular Derneği’nin 5’inci olağan kongresinde Bülent Akça güven tazeleyerek, yeniden aynı göreve getirildi.

 

Bursa’daki Tireboluluların yoğun ilgi gösterdiği kongreye; TİRDEF Genel Başkan Vekili Necati Yılmaz ile TİRDEF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Yılmaz, Belen Köyü Dernek Başkanı İbrahim Aydın ve Yukarı Boğalı Köyü Dernek Başkanı Aydın Öztürk de katıldı.

 

TİRDEF Başkan Vekili Necati Yılmaz ile Yenibağlar Mahallesi Muhtarı Adil Gökçe ve Sedat Keşmer’in Divan Heyetini oluşturduğu kongrede, son 8 yıldır Bursa Tirebolulular Derneği’nin başkanlığını yürüten Bülent Akça, genel kurula katılanlara bir çağrıda bulunarak, projesi ve vizyonu olan yöneticilerin seçilmesini talep etti.

 

Daha sonra yapılan seçimler sonunda derneğin organlarına ve TİRDEF delegeliğine giren isimler belli oldu.

 

Buna göre; Bursa Tirebolulular Derneği’nde Bülent Akça (Başkan), Aydın Demiral (Başkan Yardımcısı), Fahri Karaman (Başkan Yardımcısı), Sedat Keşmer (Genel Sekreter), İbrahim Şeker (Muhasip), Serkan Aydın, Ayhan Emecan, Halil Kocaman, Fatih Yılmaz, Hüseyin Kanber, Erdoğan Kara, Adil Gökçe, Soner Yolcu ve Yakup Demiral gibi isimler yönetim kuruluna seçilirken; Aydoğan Çukurlu, İbrahim Memiç, M. Zeki Çakıcı, Sedat Çıtlak, Mustafa Bayraktaroğlu ile Yakup Akça da denetim kuruluna giren isimler oldular.

 

Kongrede ayrıca, derneğin üst kurul ve TİRDEF delegeliğine seçilen isimler de belirlenirken; bu isimler Bülent Akça, Sedat Keşmer, İbrahim Şeker, Aydın Demiral, Erdoğan Kara, Hüseyin Kanber, Yakup Demiral, Aydoğan Çukurlu, İbrahim Memiç ve Fahri Kocaman’dan oluştu.