GRÜ’de Proje Döngüsü Yönetimi eğitimi tamamlandı

GRÜ’de Proje Döngüsü Yönetimi eğitimi tamamlandı

GRÜ’de Proje Döngüsü Yönetimi eğitimi tamamlandı

 

Giresun Üniversitesi (GRÜ) Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğü ile Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi iş birliğinde öğretim elemanlarına yönelik düzenlenen “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimi tamamlandı.

 

Rektörlükten yapılan açıklamada, proje kültürünü artırmak amacıyla düzenlenen eğitimin,  Cengiz Aytmatov amfisi ve koordinatörlük toplantı salonunda gerçekleştirildiği ifade edilerek, şu bilgiler verildi:

 

“Proje Destek ve Yönetim Koordinatörlüğünden Öğr. Gör. Burcu Akkaya ve Öğr. Gör. Ayben Gül tarafından gerçekleştirilen eğitimde; ulusal ve uluslararası proje fon kaynakları, proje tanımı ve ilgili kavramlar, analiz aşamaları,  planlama aşaması, proje bütçesinin hazırlanması vb. konular anlatılarak uygulamalı çalışmalar yapıldı.

 

Eğitimlerin ardından, düzenlenen bir törenle katılımcılara sertifikaları, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güven Özdem ve Prof. Dr. Gürol Yıldırım, İİBF Dekanı ve aynı zamanda Proje Destek ve Yönetim Koordinatörü olan Prof. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç ve GÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muaffak Sarıoğlu tarafından takdim edildi.”