Giresunsporumuz'un sana ihtiyacı var

Giresunsporumuz'un sana ihtiyacı var

Giresunsporumuz'un sana ihtiyacı var

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada Giresunspor'u "yürekten" sevenlerin desteğini yanlarında ve arkalarında hissetmek istedikleri belirtildi Giresunspor, belki de tarihinin en zor sezonunu geçireceği 2023- 2024’te camianın desteğini arkasında görmek istiyor.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada; “Değerli Giresunspor ailesi: Tüm camiamızın bildiği üzere Giresunsporumuz belki de tarihinin en zorlu mücadelesini vereceği bir sezona hazırlanmakta. Gerek Yönetim Kurulumuz ve teknik ekibimiz, gerek kadromuzda yer alan oyuncularımız, gerekse de Giresunsporumuz’da geçmişte başarılı örnekleri olduğu gibi özümüze dönüş yaparak, öz kaynaklarımızdan A takımımıza yükselen gençlerimizle bu zorlu mücadeleden alnımızın akıyla çıkmak ve Çotanak Arma'yı layıkıyla temsil etmek amacıyla yoğun çaba sarf etmekteyiz. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bizler Giresunspor ailesi olarak kenetlendiğimizde ve birlikte hareket ettiğimizde tüm zorlukların üstesinden gelecek potansiyele fazlasıyla sahip köklü bir camiayız” ifadelerine yer verildi.

YÜREKTEN SEVENLERİN DESTEĞİYLE

Açıklamaya şu şekilde devam edildi: “Ancak  üzülerek belirtmek isteriz ki geçtiğimiz hafta satışa sunulan sezonluk kombine biletlere olan ilgi maalesef camiamızın büyüklüğü ile ters orantılı olarak sadece 20 adet gerçekleşmiştir. Çotanak Arma'yı sevenlere bir kez daha çağrıda bulunarak, bu zorlu mücadelede Giresunsporumuz’u yalnız ve desteksiz bırakmamalarını, Passolig sitesi üzerinden ve Atatürk Meydanı’nda bulunan gişelerden satışa sunulan kombine biletlere ilgi göstermelerini, tüm Giresunluların ve camiamızın elinden geldiği ölçüde kulübümüze destek olmalarını diliyor, bu sezonki zorlu mücadelemizde, daha önce olduğu gibi Giresunspor'u "yürekten" sevenlerin desteğini yanımızda ve arkamızda hissetmek istiyoruz. Haydi Giresun, Giresunsporumuz’un sana ihtiyacı var.”