Giresunspor kupaya veda etti Artık tek hedef ligde başarı!

Giresunspor kupaya veda etti Artık tek hedef ligde başarı!

Giresunspor kupaya veda etti Artık tek hedef ligde başarı!

 

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci tur eleme mücadelesinde deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Giresunspor, rakibine 2-1 yenilip elenirken rotasını tamamen lige çevirdi.

 

Ziraat Türkiye Kupası 5’inci turunda Antalyaspor ile eşleşen ve kura gereği bu maçı deplasmanda oynayan GZT Giresunspor, mücadeleden 2-1’lik skorla yenik ayrılırken, kupaya da veda etmiş oldu.

 

Maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Giresunspor, kötü başladığı oyunda ilerleyen bölümlerde temposunu arttırırken; karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Antalya’nın 1-0’lık üstünlüğüyle kapandı.

 

Antalyaspor 27’nci dakikada Ghacha’nın kafa golüyle 1-0 öne geçti ve avantaj sağladı. İkinci yarıda biraz daha derli-toplu bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlılar, 56’ncı dakikada Umut Nayir’in golüyle beraberliği yakaladı. Oyunun bundan sonraki bölümlerinde her iki takım da eşitliği bozmak için çaba sarfetti. Takımlardan birini son 16 turuna bırakacak mücadelede ev sahibi ekip Antalyaspor, 87’nci dakikada kazandığı korner atışı sonrasında Naldo’nun yine kafa golüyle skoru 2-1 yaparak turu geçmeyi başardı.

 

KUPADA SON 16 TURUNA YÜKSELEN EKİPLER BELLİ OLDU

 

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur karşılaşmaları tamamlandı ve son 16 turuna yükselen ekipler belli oldu.

 

Kasımpaşa, VavaCars Fatih Karagümrük, Demir Grup Sivasspor, Yukatel Kayserispor, İttifak Holding Konyaspor, Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor, Göztepe, Atakaş Hatayspor, Fraport TAV Antalyaspor, Fenerbahçe, Royal Hastanesi Bandırmaspor, Adana Demirspor, Gaziantep FK, Altaş Denizlispor ve Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda son 16 turuna adını yazdırdı.