Gençlik ofisi inşaatında Vali Ünlü’den inceleme

Gençlik ofisi inşaatında Vali Ünlü’den inceleme

Gençlik ofisi inşaatında Vali Ünlü’den inceleme

 

 

Giresun Valisi Enver Ünlü, “Gençlik Merkezi, Kitap Kafe ve Genç Ofisi” olarak kullanılmak üzere Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edilen binada incelemelerde bulundu.

 

Vali Ünlü, gençlik merkezlerinin iz düşümleri olacak şekilde binanın içerisinde yer alacak olan genç ofislerde ve diğer bölümlerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Verilen bilgide, bu genç ofislerin içerisinde yer alacak olan kitap kafeler; gençlerin bir araya gelmesini, edebi, bilimsel ve sanatsal yönlerinin gelişmesini sağlayacak gençler arasındaki sosyal ve kültürel fark ile maddi imkânsızlıklar en aza indireceği belirtildi.

 

Giresun gençliği ve Giresun Üniversitesinde eğitim gören gençlerin “Gençlik Merkezi, Kitap Kafe ve Genç Ofisi” olarak kullanması için tahsis edilen binanın, tahsis amacına uygun olarak herhangi bir süre olmaksızın Giresun gençliğine hizmet edeceğinin aktarıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

 

“Genç ofislerde ise gençlerimiz tarafından yürütülmekte olan ve yürütülecek olan çalışmaların, ülkemizdeki gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaşmasına ve toplumsallaşmasına katkı sunması bekleniyor. Bu ofisler sayesinde; gençlerimiz gönüllülük faaliyetlerine daha çok katılabilecek ve bu faaliyetleri destekleyebilecekler. Ayrıca imkânı olmayan gençlerimiz için güvenli alanlar oluşturarak sosyalleşmelerine katkı sağlanacaktır.”