Aydın’dan Erdoğan’a fiyat teşekkürü

Aydın’dan Erdoğan’a fiyat teşekkürü

Aydın’dan Erdoğan’a fiyat teşekkürü

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Kadir Aydın, “Milletimizin ihtiyacı ve kamuoyunun beklentisi doğrultusunda önemli çalışmalar yaparak müstahsillerimizin her daim yanında olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

 

Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fındık alım fiyatlarını açıklamasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

 

Açıklamasında Erdoğan’a her daim fındık üreticilerinin yanında olduğu için teşekkür eden Milletvekili Aydın; “Sayın Cumhurbaşkanımız, fındık müstahsillerimizin merakla beklediği fındık alım fiyatlarını açıkladı. Bu doğrultuda Giresun Kalite kabuklu fındık için taban fiyat 27 lira, Levant kalite fındık için taban fiyat 26,5 lira olarak belirlendi. Açıklanan fiyat hem milletimizi üzmeyecek hem de devletimizi zorda bırakmayacak ölçüde belirlenmiştir. Alan bazlı mazot ve gübre desteği ile birlikte de kilogram başına 29,5 lira ile 30 lira arasında bir fiyata tekabül ediyor. Milletimizin ihtiyacı ve kamuoyunun beklentisi doğrultusunda önemli çalışmalar yaparak müstahsillerimizin her daim yanında olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Aydın, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fındık alımları için gerekli hazırlıkları yaptığını da ifade ederek, şunları belirtti:

 

“Toprak Mahsulleri Ofisi genel müdürümüzle gerçekleştirdiğimiz görüşmede alım noktasında hazırlıkların yapıldığını, en kısa sürede alımla ilgili çalışmayı başlatacaklarını ve sahada yerlerini alacaklarını beyan ettiler. Bu vesileyle Toprak Mahsulleri Ofisimize de teşekkür ediyoruz. Belirlenen fiyatların ilimiz, hemşehrilerimiz ve bölge halkımız için hayırlı olmasını diliyorum.”