“Afetin açtığı yaraları el birliği ile saracağız”

“Afetin açtığı yaraları el birliği ile saracağız”

 

“Afetin açtığı yaraları el birliği ile saracağız”

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, sel bölgelerinde incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun yaraların bir an önce sarılması için talimatlarda bulunduğunu belirterek, “Rabbim şehrimize bir daha böylesi afetler yaşatmasın. Devlet güçlüdür, devlet milletine yine sahip çıkacaktır ve bu hasarları hızlıca gidecektir” ifadelerini kullandı.

Bakan Uraloğlu’nu Ordu Giresun Havalimanı’nda karşılayan Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanıyla birlikte Piraziz, Bulancak, Yağlıdere ve Keşap ilçelerinde hasar tespit çalışması gerçekleştirdi.

Vatandaşlarla da görüştüklerini kaydeden Yılmaz, “Sel felaketinden etkilenen tüm bölgeleri tek tek inceliyor; hasar gören noktaları en kısa sürede eski haline getirmeyi hedefliyoruz. Afetten etkilenen ilçelerimizde yaşanan sıkıntıları Bakanımıza dile getirdik. Devletimiz tüm imkanlarıyla, bölgelerimizi eskisinden daha iyi olmaları için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bakanımız da burada hemşehrilerimiz nezdinde gereken talimatları verdi. Vatandaşlarımızın gösterdiği sabır ve duyduğu güven için şükranlarımı iletiyorum. Devlet ve millet işbirliğiyle her şeyin üstesinden geleceğiz inşallah. Mevsim normallerinin çok çok üzerinde bir yağış aldık. Haliyle doğal afetler yaşıyoruz. Bütün imkânlarımızı seferber ederek şehrimizi yeni çehresine bir an önce kavuşturacağız. Aziz milletimizin desteği sayesinde her problemi daha kolay çözüyoruz. Afetin açtığı yaraları el birliği ile saracağız” dedi.