3 puana mecburuz

3 puana mecburuz

Yeşil-beyazlılarda Başkan Yamak: “İç sahada oynayacak olmanın avantajını en iyi şekilde kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Zor olacak ama başaracağız”

Cumartesi akşamı sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak olan Giresunspor, Süper Ligi kovalayan güçlü rakibinden çekinmiyor. Başkan Nahid Yamak, çok önemli bir mücadelenin kendilerini beklediğini ifade ederek; “Rakibimiz çok formda ve ligin ikinci sırasında yer alıyor: Biz ise ateş hattındayız. Kazanmaya onlardan daha fazla ihtiyacımız var. İç sahada oynayacak olmanın avantajını en iyi şekilde kullanarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Kocaelispor’dan kesinlikle çekinmiyoruz. Zor olacak ama başaracağız” dedi.

Giresunspor’u yaşatmak istediklerini ve bunun yolunun da bu ligde kalmak olduğunu belirten Başkan Yamak; “Bu şehrin çocukları, bu şehrin armasını en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor. Rakiplerinden eksikleri tecrübelerinin olmayışı. Göreceksiniz ki bu çocuklar uzun yıllar Türk Futbolu’na başarıyla hizmet edecekler. Bakın bugün Şahin, Ümit milli takımda. Bu sayı önümüzdeki haftalarda artacaktır. Giresunlular’dan isteğim bu takıma sahip çıkmaları. Başka Giresunspor yok diyoruz, ama tribünler bomboş. 10 bin Çotanak’ı Kocaelispor maçına bekliyoruz. Eskiden olduğu gibi en büyük silahımız taraftarımız olmalı. 3 puana mecburuz” ifadelerini kullandı.